Happy kitchen

Mijn eerste beeldblog over onze keuken was erg leeg en saai, onze keuken was toen net nieuw. Inmiddels ziet onze keuken er al een stuk levendiger uit.
Ik hou zelf zoals eerder vermeld van de Scandinavische stijl, sfeer creëren met weinig. Zelf zal ik mijn huis of keuken dus ook nooit volproppen met spullen.

De keuken is alsnog vrij sober maar door kleine toevoegingen zoals wekpotten met inhoud. Zoals noten, havermout, kokosschilfers, theezakjes e.d. krijgt de keuken al meer sfeer.

Door af en toe wat bloemen op de vaas te zetten of door een fruitschaal in de keuken te zetten creëer ik wat meer sfeer en gezelligheid. In de vaas staan een Gerbera (paars), Crocosmia (oranje) en Allium (paars bolletje). Verder heb ik meestal wel een kruidenplantje in de keuken staan omdat ik van verse kruiden hou. Op het moment staat er een Basilicum plantje op mijn aanrecht.

Inmiddels woon ik hier ruim een jaar en ik vind het geweldig om te schuiven met meubels en accessoires en daarmee steeds de sfeer in huis te veranderen. Ik kan niet wachten om het volgende projectje op te pakken en met jullie te delen op mijn blog!

Heb je vragen? Stel ze gerust!

2 Comments

Geef een reactie