Healthy & Tasty

food-pascale-naessens-4

Naast mijn passie voor interieur heb ik een passie voor gezonde voeding. Toen we in een tijdelijk appartement gingen wonen omdat we onze woning sneller verkochten dan verwacht, slopen de slechte eetgewoontes er weer in. En dit kon ik al snel merken aan mijn lichaam, conditie en mijn gewicht. Ook mijn leerlingen merkten het aangezien er een paar keer werd gevraagd of ik in verwachting was!

 

Na een jaar konden we onze nieuwbouw woning in en kreeg ik weer energie om eens ernstig naar mijn voedingspatroon te kijken. En dat was niet geweldig, teveel slechte suikers en vlees. Ik ging me verdiepen in gezonde voeding en kwam op de website van Pascale Naessens, zij inspireerde mij enorm. Lekker en gezond eten, vooral het maken van gezonde keuzes heeft mij veel opgeleverd.

 

Geen slechte koolhydraten combineren met vlees en kaas (eiwitten).
Geen pakjes meer maar alleen maar verse (meestal biologische) producten. En toch ook af en toe kunnen zondigen 80% gezonde voeding en 20% mag best wel een keertje iets minder verantwoord zijn, Pascale noemt dit comfortfood.

 

Wat het mij heeft gebracht? Lekker en gezond eten, minder huidproblemen (eczeem), minder last van hooikoorts, meer energie, meer plezier in boodschappen doen en kokkerellen, meer genieten van het eten en ik ben 8 kg lichter!


Op de foto’s zie je één van de gerechten uit ‘Puur eten, dat je gelukkig maakt’.*

Courgettes en tomaten met feta.
-Je snijd de courgettes in slierten met een dunschiller (Zelf doe ik het met een kaasschaaf)
Leg ze in een ovenschaal.
-Snijd de tomaten in maantjes, verwijder de harde witte gedeelten.
Leg ze bij de courgetteslierten.
-Verbrokkel er drie vierde van een pakje feta over, giet er flink wat olijfolie bij en kruid met peper, tijm en een beetje zout.
-Even goed husselen en dan strooi je er de laatste feta en een handje hazelnoten overheen.
-20 minuten op 180 graden in de oven.

-Zooooo lekker en gezond!! 🙂


 

food-pascale-naessens-3


*ISBN9789401418805
*Kijk ook eens op: http://www.purepascale.com, op de website staan ook een aantal lekkere en eenvoudige recepten.


food-pascale-naessens-2    food-pascale-naessens-1

Geef een reactie