Cake + bessen

cake-blauwebessen-1

Het is geen groot geheim dat ik een behoorlijke fan ben van de gerechten van Pascale Naessens. Tot nu toe heb ik alleen de gezonde warme maaltijden klaargemaakt. Gisteren besloot ik om ook eens de minder gezonde baksels te gaan proberen, de cake met blauwe bessen.

Naast het maken van verschillende gerechten heb ik ontdekt dat ik het ook erg leuk vind om deze gerechten te fotograferen. Kortom naast het stylen van interieurs, het maken van moodbords en stillevens ben ik nu helemaal verslingerd geraakt aan foodstyling.
Op Instagram is deze passie al duidelijk zichtbaar, hieronder nog een aantal kiekjes van deze verrukkelijke cake!

Kijk voor het recept op:
*http://www.purepascale.com/nl/smeuige-cake-van-blauwe-bessen

cake-blauwebessen-5 cake-blauwebessen-4

 

Geef een reactie