About

Hallo wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Sarah Verrijt, interieurarchitect,  docent Bloem & Styling en content creator.
Ik houd een beeldblog bij met de onderwerpen; Groene interieurstyling & Groenvoer. Een beeldblog is een visueel dagboek met veel beeld en weinig tekst.

*Elke woensdagochtend rond 8.00 uur komt er een nieuw beeldblog online!

Groene interieurstyling
Mooie hoekjes en stillevens in mijn interieur met een groen thema, dus planten, bloemen en duurzaamheid. Bijvoorbeeld zelfontworpen en gemaakte arrangementen en objecten met planten, bloemen en natuurlijke materialen. Maar ook schilderijen, tekeningen, collages en moodboards geïnspireerd op de natuur.
De objecten die ik maak probeer ik in de juiste setting te plaatsen en fotograferen zodat er één geheel ontstaat met een duidelijke sfeer of concept.
Mijn hoofd zit altijd vol met ideeën, mijn beeldblog laat een kleine greep zien van de creatieve hersenspinsels die in mijn brein rondzwermen.

Groenvoer
Gezond koken en eten met biologische groente en fruit geïnspireerd op de kookboeken van Pascale Naessens, Rens Kroes en het boek de voedselzandloper. Verder probeer ik zoveel mogelijk plantaardig te eten en vlees en vis te vermijden. Zelf merk ik dat mijn lichaam hier heel erg blij van word, mijn fysieke klachten zijn verdwenen en ik barst van de energie, Yeah!!
Daarnaast is het natuurlijk veel beter voor het milieu en onze leefomgeving. Ik wil zolang mogelijk genieten van een gezond lijf om het leven elke dag te vieren. Wil jij dat ook?

Veel kijk en leesplezier!